سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

سلامی: جریمه برای کنترل بیماری بازدارنده نیست

سلامی: جریمه برای کنترل بیماری بازدارنده نیست فرمانده کل سپاه گفت: از فردا در سراسر کشور اجرای موثر و کاملا مستمر و قوی طرح محله محور حاج قاسم سلیمانی با همکاری سازمان بسیج مستضعفان و سپاه‌های استانی سپاه پاسداران و دستگاه‌ها و نهادهای بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 11
کد خبر: ۹۸۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در پایان نشست ویژه ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران گفت:‌ آنچه که در این جلسه تصمیم گیری شد این بود که از فردا در سراسر کشور اجرای موثر و کاملا مستمر و قوی طرح محله محور حاج قاسم سلیمانی با همکاری سازمان بسیج مستضعفان و سپاه‌های استانی سپاه پاسداران و دستگاه‌ها و نهادهای بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت آغاز شود.

 

وی افزود:‌علاوه بر این تاکید شد که ظرفیت‌های وسیع برای گسترش واکسیناسیون انجام شود و در همین راستا سپاه این آمادگی را دارد که هرچه واکسن در اختیار ما قرار گیرد ما نیز مراکز واکسیناسیون را گسترش دهیم و از سوی دیگر مراکز موجود را نیز با افزایش ساعات کاری به دو شیفت و سه شیفت در خدمت امر واکسیناسیون در کشور قرار دهیم.

 

سرلشکر سلامی گفت: ما منتظر هستیم که ستاد ملی کرونا در رابطه با تعطیلات تصمیم بگیرند و اگر در این رابطه تصمیم اساسی گرفته شد، نیروهای انتظامی، بسیج و وزارت بهداشت و همه دستگاه‌هایی که در مسئله اجرای کامل ضوابط مرتبط با این تعطیلات پای کار باشند.

 

فرمانده کل سپاه گفت: در عین حال عامل اصلی مقابله با این خطر خود مردم هستند و اگر مردم همکاری کنند و مسئولان امر نیز تمام تلاش خود را به کار گیرند می‌توانیم از این اوج بیماری نیز عبور کنیم و شرایط با ثباتی را داشته باشیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار